Tilkaldevikarer til specialklasser Herstedøster Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Herstedøster Skole søger tilkaldevikarer til vores specialklasser

Et par af vores faste vikarer er stoppet.  Derfor søger Herstedøster Skole tilkaldevikarer til vores specialklasser for Elever med Autisme og Socio-emotionelle vanskeligheder.  

Vi mangler dig til vores korps af faste vikarer til vores specialklasser. Du skal kunne træde ind i undervisningen eller på SFO’en, når vores faste personale er fraværende. 

Vi ser gerne at du er stærk i mange af skolens fag, men vigtigst af alt, at har du en fleksibel og anerkendende tilgang til børnene og formår at skabe struktur og forudsigelighed. Du forholder dig aktivt til opgaven og trives med at tage initiativ selvom der er flere voksne i klasserummet. 

Du har en stor interesse for elever med særlige udfordringer og har gerne erfaring med denne målgruppe. Du er indstillet på en fleksibel arbejdstid i tidsrummet mellem 6 og 17 og er klar til at springe til når der ringes klokken 6.45 om morgenen. Der vil kunne være perioder med faste timer, men dette er ikke en garanti. 

Du vil blive oplært i vores arbejdsmetoder og tilgange, som vi har en klar forventning om at du overholder.

Herstedøster Skole er en firesporet skole med knap 1.000 elever og 2 specialklasserækker for børn med autisme og socioemotionelle udfordringer. Vi ligger i smukke grønne omgivelser lige op til Vestskoven. Der er gode offentlige transportmidler via Glostrup og Albertslund Stationer, og du kan også nemt komme til os i bil eller på cykel.

I Albertslund Kommune er vi ambitiøse på alle børns vegne. Vi lægger vægt på, at børnene trives i fællesskaber. Derfor prioriterer vi læring, fordybelse og dannelse højt sammen med udvikling af de faglige og sociale kompetencer.

I Albertslund Kommune er der højt til loftet, langt mellem væggene og plads til alt det skæve. Vi har gensidig initiativpligt. Gennem forpligtende dialog skaber vi i fællesskab gode og fleksible rammer for arbejdet i skolen – hele tiden med kerneopgaven i centrum!

I Albertslund Kommune skal alle børn have mulighed for at udfolde deres personlige kompetencer og udleve deres passion. De voksne opmuntrer børnene til at forfølge deres mål – også de mest ambitiøse. Børnenes læring og udvikling foregår både inden for og uden for institutionens mure. I naturen. Sammen med andre.

Velkommen til Albertslund – byen for børnene, det grønne og fællesskabet!

Yderligere oplysninger

Du kan få meget mere at vide på skolens hjemmeside, og hvis har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Herstedøster Skoles kontor på tlf. nr. 43 68 73 00, og spørge efter afdelingsleder for specialklasserne Mads Brøns Pedersen.

Ansøgning

Din ansøgning med dokumentation for tidligere beskæftigelse, dit CV samt kopi af eksamensbevis skal være skolen i hænde senest fredag den 23. Juni 2023

Ansøgere vil høre noget senest fredag den 11. August 2023.

Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse samt tilfredsstillende børne- og straffeattest. 

Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=995fca0c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Herstedøster Skole, Nordmarks Alle, 2620 Albertslund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=995fca0c&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850480

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet