ScanPeople søger ny medarbejder til CNC-drejning til IMAS A/S i Greve

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

ScanPeople søger ny medarbejder til  CNC-drejning til IMAS A/S i Greve
 
Vil du være en del af fremtidens virksomhed, hvor der altid sigtes mod at skabe de ypperste produkter i de lækreste mulige rammer, så du som medarbejder kan yde dit bedste? Har du erfaring med programmering og opstilling af CNC-maskiner? Så tøv endelig ikke med at søge denne stilling!
 
IMAS A/S er en ordreproducerende højteknologisk maskinfabrik, som ikke går på kompromis med kvaliteten. IMAS A/S er en virksomhed med en flad struktur, hvor der er kort vej til ledelsen. Der er stor respekt for hinanden, man løfter i flok og spiller hinanden stærke.
 
Arbejdet vil foregå på en 5 dages uge mandag til fredag, hvor dine 37 timers arbejde vil foregå i tidsrummet mellem kl. 06.00 og kl. 16.00 efter eget ønske.
 
ARBEJDSOPGAVER
Arbejdsopgaverne vil primært omfatte 3D CAD/CAM-programmering, opstilling og betjening af CNC-kortdrejer. Maskinerne der arbejdes på, vil primært være Nakamura og Miyano maskiner. Det er dog ingen hindring, hvis du ikke tidligere har beskæftiget dig med disse mærker, men blot en fordel hvis du har.
 
PROFIL

 • Vi ser gerne du er uddannet industritekniker, maskinarbejder, finmekaniker eller tilsvarende.
 • Du har erfaring med CNC-drejning fra en tidligere ansættelse.
 • Du har gerne erfaring med programmering ISO eller tilsvarende.
 • Du trives med selvstændigt arbejde.
 • Du trives med at tage ansvar for egne opgaver og det udførte arbejde.
 • Du behersker dansk i både skrift og tale.
 • Du kommer med gode input, og deler gerne ud af dine idéer til forbedring.

 
IMAS TILBYDER

 • Pension 12% (10/2), Sundhedsforsikring samt fritvalgskonto (7%).
 • Arbejdstøj til alle (man sørger selv for vask i arbejdstiden).
 • Fitnessrum ca. 60 kvm – så vedligeholdelse af fysik og sundhed ikke afhænger af et fitness abonnement.
 • Et rigtig godt kollegialt sammenhold = IMAS-ånden.
 • Fælles morgenmad hver fredag, som huset giver, hvis forrige uges leveringstider holder.
 • Rigtig pæne og velholdte lokaler med ovenlys, samt rigtig god udsugning på hele fabrikken, så der ikke hvirvler støv eller spåner op.

 
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Rasmus eller Andreas på tlf.: 43 31 00 71.

SØG JOBBET
Klik på linket: https://www.scanpeople.axp.dk/candidate_web/index.php?reference=60212
Indtast via linket dine oplysninger og upload dit CV. Er du allerede registreret i vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 60212 for at søge jobbet.

 
Vi ser frem til at høre fra dig!
 
OM IMAS
IMAS en betroet underleverandør, som optimerer og producerer prototyper og færdige serier hurtigt. Som underleverandør er deres speciale at forsyne andre produktionsvirksomheder med drejet og fræste komponenter i en størrelse, du kan have i hånden.
IMAS har en aktiv politik, der går ud på at holde sig på forkant med den udvikling, der sker på markedet – både hvad angår nye kundebehov og udviklingen på produktions- og servicesiden. De bestræber sig derfor altid på at råde over de mest moderne højteknologiske CNC-maskiner og tilpasser deres service efter markedets behov.
IMAS har en høj kvalitetskontrol og nøje gennemgang af emnerne, før de sendes videre. Hos IMAS går man ikke på kompromis med kvaliteten og har aldrig gjort det. Derfor kommer kunderne tilbage år efter år.
Se mere om IMAS her, hvor du også kan se mere om det bæredygtige ansvar de tager i forhold til kvalitet, miljø og FN’s verdensmål: https://imas.dk


OM SCANPEOPLE
Hos ScanPeople vil vi medvirke til bæredygtig udvikling, vækst og resultater gennem vores arbejde med mennesker. Vi assisterer virksomheder i Danmark og Norden med tilpassede løsninger inden for rekruttering, vikarassistance, search, interim management og outplacement. 
Vores kunder er vores samarbejdspartnere og kandidater og vikarer er vores ambassadører. Du finder mere info på www.scanpeople.dk
Følg ScanPeople ApS: https://www.linkedin.com/company/scanpeople-apshttps://www.facebook.com/scanpeoplehttps://www.instagram.com/scanpeople/

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

SCANPEOPLE ApS, Roskildevej, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954619

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet