Pædagoger til SFO Herstedvester SFO

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pædagoger til SFO Herstedvester skole

Pædagoger med hang til sport, bevægelse og projekter søges til Herstedvester skoles SFO. Vi søger 2 faste stillinger 37 timer.

SFO Herstedvester består af to afdelinger tilknyttet Herstedvester skole. Vi er opdelt i 2 huse med tæt tilknytning til hinanden. Vi er beliggende på skolens matrikel, men ligger ikke fysisk på selve skolen. Børnene har base på en afdeling med faste kendte pædagoger, men kan bevæge sig "frit" mellem afdelingerne i dagligdagen. Vi har stor fælles legeplads som rummer mange muligheder, hvor det nære og trygge kan trives eller de store fælles aktiviteter også fungerer. Vi arbejder med åben plan i SFO`en, hvor børn og pædagoger ikke har fast tilknytning eller faste grupper. I skolen er man som udgangspunkt tilknyttet en fast klasse. Vi arbejder med et forpligtende fællesskab som drivkraft, hvor det er lysten og legen der skal definere indholdet i hverdagen. Vi taler og opfører os ordentlig overfor hinanden og sætter pris på, at SFO`en er et trygt og rart sted at være.
Vi søger pædagoger som går i hallen med børnene, spiller hockey, sætter gang i legepladsen/sportspladsen, men også indgår i øvrige aktiviteter. Du skal både kunne arbejde selvstændigt, hvor du formår at inddrage børnene, men du skal også kunne arbejde/samarbejde mere projektorienteret i forhold til SFO`ens/ afdelingernes traditioner og arrangementer i husene.

I SFO`ens årshjul indgår rollespil, hockeyturnering, julegaveværksteder, Halloween, teater og Albertslund Børnefestuge. Vi prøver at inddrage så mange værksteder i disse projektorienterede aktiviteter som muligt, og er derudover meget modtagelig for nye ideer. Hverdagene er i øvrigt præget af ude- og inde leg, boldspil og bevægelseslege på fællesarealer og hallerne samt sy, træ og smykkeværksteder mm.
Som pædagog skal du kunne se dig selv både i skolen og på SFO`en, og med lige stor interesse og engagement i begge dele af jobbet. Du skal kunne se dig selv på forskellige klassetrin fra 0. til 3.kl. og kunne samarbejde professionelt med lærere og øvrige interessenter omkring børnene og i nogle situationer, stå alene i undervisningen.
 

Arbejdstiden er på skoledage fra 10.00–16.30/17.00, fredag til 16.30. Du vil en dag ugentlig være en del af fælles morgenåbning fra 06.45/07.00 – 08.00, hvorefter du har timer i skolen til 13.00/14.00. Vi har ugentlige personalemøder om formiddagen, månedlige fællesmøder, samt ugentlige årgangsmøder med lærere og pædagoger fra årgangen.

Fra 1. maj har vi nye kommende skole startere og her vil skemaet ændre sig frem mod sommerferien, da vi dækker hele dagen. I denne periode har vi mødetid både formiddage og eftermiddage, samt aften- personalemøder i tidsrummet 17.00 – 20.00. I alle ferier er der et særligt skema, da vi dækker hele dagen. Afdelingerne er ofte sammen i ferier og har fælles planlægning om aktiviteter.


Har ovenstående vakt din interesse eller efterladt en nysgerrighed for evt. uddybelse, så ring – 26709041/ 21661527  for et besøg og en kop kaffe, det vil vi sætte pris på.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at ringe eller skrive til SFO-leder Brian Nielsen 26709041- brian.nielsen@albertslund.dk

Ansøgning bilagt eksamensbevis, CV mv. sendes via nedenstående link. 

Ansættelsessamtalerne finder sted d.20/6-2023

Tiltrædelse 1/7-2023 eller snarest muligt 

Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende pædofili- og straffeattest, som bliver indhentet ifm. ansættelsen.
 
Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse. 

Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=353514c5)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Herstedvester Skole, Nordmarks Alle, 2620 Albertslund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=353514c5&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843052

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet