Pædagog søges 4 timer om ugen til kvinde i Greve

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet pædagog? Vil du støtte en kvinde på 26 år i hendes hverdag? Så er denne stilling på 4 timer om ugen, måske noget for dig!

Om opgaven

Stillingen er hos en kvinde på 26 år, der har cerebral parese. Hun klarer selv de fleste ting i hverdagen, men kan have brug for hjælp til lidt større praktiske opgaver. 

Kvinden er meget glad for at bage, lave mad, snakke, læse bøger og se film.

Opgaven er at støtte kvinden med forskellige praktiske opgaver i hjemmet. Det kan fx være at betale regninger, gå ned at handle sammen, organisere ting i hjemmet o.lign. 

Om dig

Du er uddannet pædagog og trives godt med at arbejde 1:1 med en borger. 

Som menneske er du rolig og tålmodig og meget gerne god til at tænke i kreative løsninger

Arbejdstid:

Stillingen er på 4 timer om ugen. 

Arbejdstiden ligger enten på en tirsdag eller en torsdag – eller 2 timer begge dage. Selve arbejdstiden er fleksibel og aftales med kvinden, men den skal ligge i tidsrummet mellem kl. 06.00 – 17.00 tirsdag eller torsdag. 

Stillingen er ledig fra d. 1. januar 2024, men der kan være mulighed for nogle oplæringsvagter i december. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.  Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (2-4 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952921

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet