Køkkenmedhjælper

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Køkkenassistent på 25 - 32 timer søges med ansættelse fra 1. marts 2024 eller før i

Sanglærkerne, Krogårdsvej 1, 2670 Greve • Har du viden om og praktisk erfaring med at lave mad til Vuggestuebørn?
 • Kan du arbejde selvstændigt og trives med ansvar?
 • Kan du lave mad der smager, så englene synger, er du økologisk bevidst og kan du li’ børn og samarbejdet omkring deres kost? – Så er du måske vores kommende køkkenassistent!

Sanglærkerne er en certificeret sang- og musikvuggestue. Kan du lide at lave mad med en sang på læben, er det her job lige noget for dig. Stillingen er på 25 timer, men vi har mulighed tilbyde op til 32 timer, skulle du have mod på timer på en stue blandt de dejlige børn.

Vi søger en køkkenassistent med et positivt livssyn. Den imødekommende, åbne og nysgerrige medarbejder er en kvalitet, som vi sætter stor pris på hos Sanglærkerne.

Desuden skal du have godt overblik og kan arbejde professionelt omkring kost til målgruppen. Det er vores filosofi, at det er gennem samarbejde, vi skaber de bedste resultater for børns trivsel. Dette gælder også for kosten. Du skal have lyst til at arbejde for, at Sanglærkerne bevarer sit økologiske sølvmærke.Vi forventer, at du har et hygiejnebevis og at du kan arbejde med egenkontrol. Desuden forventer vi, at du er i stand til at benytte dig af IT til bestilling af vare, samt at du kan planlægge og sammensætte en sund og ernæringsrigtig menuplan. Greve kommune har udarbejdet en mad – og måltidspolitik for 0 – 6års området. Du kan finde den på Greve.dk. Det anbefales, at du ved samtalen har læst denne, og at du i din ansættelse er indforstået med at arbejde med implementeringen af denne.


Timerne fordeles på ugens hverdage med arbejdstid, der i udgangspunktet hedder 8.00-13.00.
Dine primære opgaver vil være at tilberede en spændende og velsmagende frokost. Forberede varierede formiddags – og eftermiddagsmad, indkøb, og opvask/rengøring af køkken.Så passer følgende beskrivelse på dig: • Jeg evner og trives i at arbejde selvstændigt.
 • Jeg har IT kendskab, da varebestilling foregå elektronisk.
 • Jeg har kendskab til fødevarekontrol og lovgivning på det område.
 • Jeg er god til at planlægge, da der også skal være man de dage jeg ikke er i institutionen.
 • Jeg har hygiejnebevis.
Så tilbyder vi: • Gode kollegaer.
 • Stor frihed til at tilrettelægge din dagligdag.
 • Nyt lækkert produktionskøkken.
 • Godt køkkennetværk med mulighed for sparring på tværs af institutionerne.


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om jobbet. Dette kan du gøre ved at ringe til Anders Jerger på 20 80 48 54 – Vi du se omgivelserne, kan du lave en aftale med Kia Harder, som du kan fange på 43 90 93 78 /lok 3

Ansøgningsfrist er mandag d. 1. januar 2024 og samtaler vil foregå mandag d. 8. januar fra kl. 17.00 – Vi indkalder dog løbende, skulle den rigtige kandidat dukke op. Så vent ikke for længe, hvis du vil være en af Sanglærkerne.Der vil ved ansættelse blive indhentet straffe- og børneattest.Løn efter gældende overenskomst.Vi ser frem til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (25-32 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Vuggestuen Krogården, Krogårdsvej , 2670 Greve

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954130

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet