Dansk- og tysklærer til udskolingen

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om skolen

Holmeagerskolen er beliggende ved Greve station, tæt på stranden og midt i Greve Kommune.

Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca. 90 medarbejdere som sammen er med til at skabe en positiv hverdag med fokus på at løfte fællesskabet – på tværs af fagligheder, opgaver og niveauer. Der er højt til loftet og plads til masser af humor i alle lag, men samtidig er vi ambitiøse og målrettede i vores dagligdag. Vi kan lide at komme hinanden ved på kryds og tværs af skolen, arbejder blandt andet med makkerklasser og prioriterer vores allesammens traditioner og trivsel højt.

Det søger vi

Vi søger en lærer til fastansættelse med en brændende interesse for sprogfag - primært dansk og tysk.

Du vil i det kommende skoleår blive klasselærer for en af vores søde 6. klasser, som du deler med en af vores andre lærere. Klassen er en co-teaching klasse, hvilket betyder, at klassen inkluderer en lille gruppe velfungerende elever med ASF. Der er derfor en fuldtids co-teacher tilknyttet klassen, som med specialpædogisk viden bidrager til tilrettelæggelsen af skoledagen. Co-teacheren følger med klassen og dig hele vejen mod 9.klasse.

På 6. årgang, som vil være din primære årgang, vil du have egen klasse i madkundskab, dansk og tysk, men du vil også varetage tysk i årgangens andre klasser. Herudover er der tyskhold på 7. og 8. årgang. Du vil derfor sammen med vores øvrige tysklærere udgøre et lille, men stærkt, kompetent og engageret tysk-team, som fordeler undervisningen fra 5. - 9. klasse mellem sig. Som ny lærer på Holmeagerskolen vil du i indeværende år få en ekstra pulje til samarbejdet omkring tysk.

Du er:

  • Læreruddannet – gerne med erfaring fra lignende ansættelse.
  • Struktureret, men fleksibel i din tilgang til omskifteligheden i en arbejdsdag
  • Engagereret og seriøs ift. dit arbejde, men har også let til smil og har humoren med dig i dagligdagen.
  • Team- og samarbejdsorienteret, sikker og tydelige i din kommunikation med kolleger, elever, forældre og andre eksterne - både mundtligt og skriftligt.
  • Smilende, imødekommende og brænder for at gøre en forskel på din arbejdsplads- både fagligt og socialt.

Løn og praktiske oplysninger
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Leon Mitchell 4397 3435 eller viceskoleleder Rikke B. Knigge 4397 9039 for at høre nærmere om stillingen. Du har også mulighed for at gå ind på www.greve.dk eller skolens hjemmeside www.holmeagerskolen.aula.dk for at få flere informationer om kommunen og vores personalepolitik.
Ansøgningsfrist d. 21.06.2023 – ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart efter fristens udløb. Ansættelse pr. 01.08.2023.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest ved ansættelse.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holmeagerskolen, Skoleholmen 15-17, 2670 Greve

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1169&ProjectId=146600&DepartmentId=19003&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847347

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet