Bliv en del af TIPPY som salgsassistent i Køge/Greve & Waves

Profilbillede
dato

TIPPY salgsassistent.

Vi søger en udadvendt og serviceminded salgsassistent, der kan identificere sig med vores koncept. TIPPY sælger tøj til den modne kvinde, som ønsker at klæde sig i tidens trend og til priser hvor alle kan være med. 

Stillingen er på  omkring 20 timer ugentligt, fordelt over en 16 ugers vagtplan. Der kan altså være flere vagter den ene uge og færre den anden. Der arbejdes i butikkerne i Køge/Greve & Waves. 

Du må gerne være flexjobbber, men du skal kunne arbejde en hel dag og evt. flere dage i ferieperioder.

Er du servicemindet, udstyret med et godt sælger gen og kan levere en optimal kundeoplevelse hver gang - så har vi et spændende job til dig.

Som salgsassistent i TIPPY vil din primære opgave være at give vores kunder den ultimative service, og sørge for vores butik altid fremstår præsentabel.

Om dig:

- Moden 

- Kan arbejde selvstændigt

- Stabil og fleksibel

- Frisk og smilende

- Erfaring fra branchen

TIPPY er i konstant udvikling, hvorfor den rette kandidat må være omstillingsparat, fleksibel og have lyst til at være en del af en virksomhed i vækst, hvor dagligdagen er uforudsigelig og spændende.

Kan du se dig selv som salgsassistent i TIPPY, så send din ansøgning inkl. et vedlagt foto og CV til job@tippy.dk. Ansøgningen skal være mærket: WAVES (i mailens emnefelt)

Tiltrædelse midt juli efter nærmere aftale.

Ansøgningerne behandles løbende.

Grundet GDPR-reglerne sletter vi de ansøgninger vi modtager, når der vi har fundet vores nye medarbejder. Har du tidligere søgt en stilling hos os og vil tages i betragtning til denne, skal vi derfor bede dig sende en ny ansøgning.

Har du ikke hørt fra os i senest 6 uger efter ansøgningsfristens udløb, er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen og du vil ikke høre nærmere.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (20-20 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Tippy Waves, Over Bølgen, 2670 Greve

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6010555

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet