Seneste regnskab fra ERIK PEDERSEN ApS RÅDGIVENDE CIVILINGENIØRER F.R.I. og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

ERIK PEDERSEN ApS RÅDGIVENDE CIVILINGENIØRER F.R.I. i Greve kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 4,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ERIK PEDERSEN ApS RÅDGIVENDE CIVILINGENIØRER F.R.I. en bruttofortjeneste på 8,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 11,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


PH Outdoor / Instore ApS i Greve kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 118.836 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde PH Outdoor / Instore ApS en bruttofortjeneste på 2,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


PROFIL REVISION A/S i Greve kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,7 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde PROFIL REVISION A/S en bruttofortjeneste på 7,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KRAGE OG JENSEN BYG A/S i Greve kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 3,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KRAGE OG JENSEN BYG A/S en bruttofortjeneste på 11,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 11,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Barrett revisionsanpartsselskab i Greve kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 3,8 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Barrett revisionsanpartsselskab en bruttofortjeneste på 14,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 18,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler