LÆSERBREV: "Af hjertet tak!"

Frivilligholdet
dato

AF HJERTET TAK

I Danmission Genbrug i Greve har vi netop været samlet til vores årsmøde, hvor vi igen har kunnet fejre, hvor godt det går i vores genbrugsbutik på Hundige Strandvej 23. Derfor vil vi gerne sende en særlig hilsen til vores lokalsamfund.

Tak til vores fantastiske kunder, der vælger at donere deres genbrugsguld til os og til dem, der vælger at støtte vores butikker ved at handle hos os. Det betyder mere, end I måske tror. Vi er taknemmelige for hver eneste donation, der kommer ind ad døren, hvad enten det er i form af isenkram, tøj eller tilbehør.

For hver bog, der bliver lagt i indkøbskurven og for hvert glas, der skifter hænder over disken, giver vi håb til fattige og udsatte i Asien, Afrika og Mellemøsten. Overvejer du at blive en del af vores frivillige fællesskab, er du meget velkommen til at komme forbi vores butik til en kop kaffe og en snak eller ringe og lave en aftale på 2552 7314. Der er plads til alle talenter – store som små.

Vi glæder os til at tage imod jer i butikken næste gang, I kommer forbi.

På vegne af holdet af de frivillige fra Danmission Genbrug Greve

Flemming Mieritz

Kilde: Danmission
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.